آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است کردها درایران؟مجتبی باجلانی کامیارانی

۲۶ بازديد

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

کردها درایران؟مجتبی باجلانی کامیارانی

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

افراد ناشناس نوشته های راهنمایی و رانندگی به زبان کردی را پاک کردند و روی آن نوشتند ترکیه ترک است.

پس از روی کار آمدن شهرداران کرد حزب برابری و دموکراسی خلق ها (دم پارتی) در کلان شهر وان، تابلوها و نوشته های توی خیابان که پیشتر به زبان ترکی بود، به دو زبان کردی و ترکی تغییر کرد.

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

با این حال شب گذشته گروهی ناشناس با ریختن رنگ روی نوشته های هشدار آمیز خیابان که نوشته بود: P"ş" Peya (اول عابر پیاده)، روی آن نوشتند: "ترکیه ترک است و ترک خواهند ماند:.

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

این در حالی است که همین نوشته به دو زبان ترکی و کردی روی زمین نگاشته شده بود.

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

گفتنی است، پس از روی کار آمدن شهرداران کرد در ترکیه پس از انتخابات ماه مارس، تابلوهای بسیاری از شهرها در کردستان ترکیه به زبان کردی آراسته شد؛ اقدامی که موجب خشم و اعتراض ملی گرایان افراطی ترک شده است.

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

پیشتر شهرداران دم پارتی در شهرستان جورنه رش (نام ترکی: هیلوان) در استان ریحا (اورفا) نیز زبان کردی را به تابلوهای شهر اضافه کرده بودند.

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

شهرداران مشترک موش، بالاخره پس از مدت ها توانستند تابلوی زبان ترکی را که سال ها بر سر در شهرداری موش آویزان بود، پایین آورده و جای آن را با تابلویی به زبان کُردی (و ترکی) عوض کنند.

نصب تابلوی زبان کُردی بر سر در شهرداری موش

شهرداری تاتوان که تابلوی کردی آن در زمان شهرداران انتصابی حزب عدالت و توسعه پایین کشیده شده بود، تابلوی سردر خود را به کردی آراست.

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

شهرداری آمد (دیاربکر) نوشته های هشدار آمیز روی زمین را به کردی نوشت. اقدامی که بلافاصله از سوی رسانه های حکومت به عنوان "حرکت تجزیه طلبانه از سوی شهرداران PKK" تیتر شد.

آنها نوشته های راهنمایی کردی خیابان را رنگ کرده و روی آن نوشتند: ترکیه ترک است

ک ر د پ ر س

کردها درایران؟

مجتبی باجلانی کامیارانی

در ترکیه همانگونه که دیدید وخواندید با کردها اینگونه برخورد می شود اما در کردستان ایران چگونه؟

آیا ما شهروند درجه دو به حساب می آییم؟

امیدوارم که کردستانی های عزیز به سوالات مطروحه فوق بدون حب وبغض جواب دهند چرا که بیان حقایق هم زیباست وهم باعث می گردد تا تبلیغات مسمومی که علیه این سرزمین مقدس به راه افتاده ومی افتد در نطفه خفه گردد وآنانی که چشم دیدن ایرانی با اقوام گرانقدرش را ندارند همچنان در حسرت مانده ومرگ را با حسرت تجربه کنند.

همه ملت می دانند با پیروزی انقلاب اسلامی گروههای مسلحی تحت عناوین ونام های مختلف به ناگاه به شهرها وارد شده وصددرصد کردستان وبیشتر مناطق کردنشین دیگر استان ها را اشغال کردند.

اگر ازآنان دلیل این کار پرسیده می شد می گفتند این حکومت به کردها ظلم می کند وزمانی که از آنان برای بار دوم سوال به میان می آمد که هنوز دولتی تشکیل نشده است ورفراندوم قرار است در 11اردیبهشت 58برگزار گردد تا نوع حکومت توسط خود ملت مشخص ونهایی گردد به قول مثل معروف قصاص قبل از جنایت می کردند وبه قول فلاسفه افکار را در آینده ای نامعلوم می خواندند وبه خورد خلق الله می دادند.

کشور بعد از استقرار نظم وتعیین نوع حکومت قبل از هرگونه برخورد قهرآمیز، با سران گروهک ها به مذاکره روی آورد تا آنجا که در هیئت اعزامی از پایتخت افرادی حضور داشتند که خود کرد زبان بودند وحتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی علیه الرحمه در جمله ای تاریخی که نمونه آن را هیچ حاکمی نسبت به اقلیت ها واقوام برزبان نرانده است بیان فرمودند:کردستان مال خودتان است خودتان آنجا را تصفیه کنید وبا این حکم تاریخی اداره کردستان را به کردها سپردند.

اما احزاب که مست غرور وسرمست از قدرت بودند مرغ شان یک پا بیش نداشت و تمام هدف آنها تجزیه کردستان بود وهمین رفتارهای ناصواب مذاکرات را به بن بست رسانیده وتمامی راههای صلح آمیر را درحق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بستند وحکومت نیز چاره ای جز بیرون راندن آنان از طریق جنگ را پیش روی خود نمی دید.

آغاز درگیری ها در کردستان:

با تمامی این اوصاف اولین گلوله را نظام شلیک نکرد بلکه جنایتکاران و ضدانقلاب کومله که دیگر حنایش رنگی ندارد وکفر مطلق آنها بر تمامی مسلمانان کرد زبان عیان گشته است به شهر قهرمان پاوه حمله می کنند تا آنجا پیش می روند که مجروحین کرد زبان را در بیمارستان همراه با پزشکان وپرستاران به گلوله می بندند و برای اولین بار شروع به ذبح انسان ها می کنند وتعدادی از مدافعین کرد زبان پاوه را سرمی برند.

کار به جائی می رسد که امام خمینی علیه آلاف الرحمه متوجه وخامت اوضاع پاوه ومظلومیت همشهریان می شوند وبا هشداری قاطع به نیروی های مسلح کمتر از دو روز برای آزادسازی پاوه فرصت می دهند.

نیروهای مسلح که قاطعیت امام را از قبل می دانستند واگر دستوراتش اجرا نشود قطعا برای شان گران تمام خواهد شد سریعا وارد عمل شده پاوه را آزاد می کنند در حالی که کوچکترین آسیبی به مردم ومنازل آنها وارد نمی شود وبا آزادسازی پاوه مجروحین وبیماران که بیش از 95درصد آنها بومی شهر بوده به مراکز درمانی کرمانشاه جهت مداوا منتقل می شوند.

دومین شهری که از یوغ ضدانقلاب رهایی می یابد شهر کامیاران بود که حداقل خود ساکن این شهر هستم وهمه ساکنین شهر هم می دانند که حتی یک خانه از مردم تخریب نشد پاسداران وپیشمرگان زیادی شهیدو مجروح شدند اما از مردم کسی کشته نشد،زخمی نگردیدواز همه مهمتر با آزادسازی شهر چندین کامیون آذوقه بین اهالی شهر توزیع گردید.

واینگونه سایر شهرهای کردستان به دامان پر از مهر ومحبت میهن بازگشتند هیچ شهری بمباران نگردید به توپ بسته نشدند چون حکومت مردم را از خود می دانست چون همه مسلمان بودند واگر چیزی به اسم کرد وفارس راه افتاده بود کار نظام نبود کار گروهک ها بود.

شاید باور نکنید یکی از شعارهای گروهک ها در همین کامیاران اینگونه بود:هه تا هه تا هاتایه==کورد وعه رب برایه

در این شعار هزاران معنا نهفته بود وشاید آن روز کسی توجه نمی کرد اما این شعار تفسیر بسیار پر معنائی دارد حکومت اسلامی تحت هیچ عنوانی مخالف هیچ قوم وگروهی نبود نه کرد نه عرب ونه بلوچ اما این شعار برآمده از تجزیه خواهی بود برآمده از وابستگی گروهک ها به حزب بعث عربی اشتراکی صدام معدوم بود در هیچ کجای دنیا نه دیده شده است ونه شنیده شده است که کرد با عرب برادر باشد اما با فارس دشمن؟!؟!؟!؟!

این در حالیست که تاریخ فارس ها وکردها را پسر عمو می خواند حتی کسی حق ندارد زبان کردی وفارسی را از هم جدا کند با تمامی تفاوت های لغوی اما این دوزبان ریشه در مشترکات فراوانی دارند که در این مبحث نمی خواهیم بدان بپردازیم ومطرح کردن این قسمت فقط بخاطر روشن شدن اذهان نسل جوان وامروزی است که بدانند مدافعین دروغین خلق کرد تا بدانجا رفتند که عرب را برادر خود خواندند وفارس را دشمن

 

آیا جمهوری اسلامی ایران کردها را در حکومت شریک خود می داند؟

اصولا وحتی طرح سوال بدین صورت خود اشتباه است واگر آن را مطرح نموده تنها از روی ناچاری وتفهیم کسانی است که تعدادشان بسیار بسیار کم است آنانی که مدام بر طبل تفرقه کوفته وحکومن را متهم به کرد زدائی می کنند حال آنکه مناصبی که در اختیار کردهای ایرانیست در سایر کشورهایی که کردها ساکن هستند امری محال می باشد.

فرماندهی و،واگذاری دوسوم ارتش وحتی بیشتر از دو سوم(نیروها ی زمینی ودریایی)به کردها به چه معناست؟ضرب المثل معروفیست که می گوید بازی بازی با دم شیر هم بازی؟ اگر پست هایی نظیر استانداری فرمانداری ها به کردها واگذار شود عده ای معلوم الحال سریعا به میدان آمده بیانیه پر طمطراق صادر کرده که آری حکومت با چنین پست هایی قصد دارد کردها را فریب دهد اگر راست می گوید وزیر کرد بگذارد.

زمانی که در دولت وبه صورت همزمان دووزارتخانه به کردها واگذار می شود به مسائل تفرقه آمیز پناه می برند درست است وزیر ارتباطات کرد است دراست وزیر رفاه کرد است درست است معاونت رئیس جمهور در امور مناطق آزاد تجاری کرد است اما همه شیعه هستند راست می گویند چرا فردی که کرد باشد وسنی مذهب را نمی گذارند.

بنا به توصیه ی قرآن این عده چون کور وکر ولال هستند وچیزی نمی فهمند مدام به دنبال تفرقه هستند اما همین معلوم الحال ها نمی دانند که فرماندهی نیروی بسیار مهم دریایی کرد است سنی مذهب است حتی فرزند خود سنندج است در همین کوچه کوچه های سنندج بزرگ شده است مدرسه رفته فوتبال را در زمین های خاکیش تجربه کرده است واگر می فهمید قطعا امروز دیگر خبری از شعارهای تفرقه افکنانه کرد وفارس کرد وعرب وبلوچ نبود همه وهمه در جهت پیشزفت وآبادانی این سرزمین به کار گرفته شده بود.

ادامه دارد.....

پیوست ها

کردستانی ها با لباس کردی در محل کار حاضر شوند

استاندار:کردستانی ها با لباس کردی در محل کار حاضر شوند

استاندار کردستان: لباس کُردی ظرفیتی برای جذب گردشگر است

استاندار کردستان: لباس کُردی ظرفیتی برای جذب گردشگر است

فیلمی در خصوص مطلب فوق

 ترفندهای رزومه‌نویسی؛ چگونه تجربه‌های حرفه‌ای را برجسته کنیم؟
این مقاله به نکات کلیدی و ترفندهایی برای نوشتن رزومه‌ای جذاب و تأثیرگذار می‌پردازد.
https://butc.ir/2024/11/27/ترفندهای-رزومهنویسی-چگونه-تجربهها/

مدت زمان ارسال نظر برای مطلب فوق به پایان رسیده است